Barion Pixel
blog

Kezdődnek a tavaszi korongvadászversenyek

Tavaly ilyenkor is hasonló cipőben jártunk, vártuk hogy mikor kezdődnek el a hosszú téli időszak után a versenyek, sajnos úgy néz ki idén is némi késleltetéssel indulnak csak a versenyek a Covid vírus miatt.

A 2021 különleges év lesz. Idén Magyarország ad otthont a 43. FITASC Sporting Világbajnokságnak, az 1. Kombinált Lövészeti Világbajnokságnak, valamint megrendezésre kerül a Compak Sporting Magyar Nagydíj, ezek mellett pedig a Compak Sporting és Sporting kupasorozat, valamint a Compak Sporting, Sporting és Kombi országos bajnokságok megrendezése is a tervek között szerepel.

Tartsuk be a vírus elleni védekezés szabályait addig is remélve hogy mihamarabb újra együtt tudunk versenyezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Elhunyt Igaly Diána 56 éves korában

Igaly Diána , aki a Magyar Sportlövő Szövetség alelnöke volt – a magyar sportlövészet egyik legnagyobb alakja, női skeetben mindent megnyert, amit lehetett. Olimpián 2004-ben, világbajnokságon 1998-ban és 2002-ben, Európa-bajnokságon pedig 1989-ben diadalmaskodott egyéniben. A szakág ötkarikás debütálásán, a 2000-es sydneyi játékokon bronzérmet nyert, összességében vb-n 11, Eb-n pedig 13 alkalommal állt dobogóra.Az MSSZ közleményében jelezte, hogy az év sportlövőjének ötször megválasztott, 2019-ben pedig életműdíjjal jutalmazott bajnokát saját halottjának tekinti. Diával a kapcsolatunk többéves ismeretségre tekintett vissza , tudása, tapasztalata hatalmas űr , pótolhatalan fájdalom nekünk is . Nélküled semmi sem lesz már a régi, hiányozni fognak a beszélgetések, a kávézásaink , a kedves mosoly, amivel mindig vártál bennünket .Köszönünk mindent Dia , szívünkben örökké élni fogsz .

Értesüljön első kézből legfrissebb bejegyzéseinkről!

Kövessen minket nyomon

Nem talál valamit?

Bejegyzés kategóriák