Barion Pixel
blog

Miért olyan fontos a lövészszemüveg használata?

Nem számít, hogy a lőtéren vagy, vagy vadászol , számos biztonsági óvintézkedést kell megtenni a lőfegyverek használata közben. A védőszemüveg viselése sajnos néha figyelmen kívül marad, pedig nagyon is fontos lenne.

Miért is fontos a lövészszemüveg használata :

1, A balesetek sokkal gyakrabban történnek, mint ahogy azt az emberek gondolják.

Akár a lőpor is bekerülhet és megégetheti a szemet amire nem is gondolnánk . A szemüveg akkor is megvédi a szemet, amikor az elhasznált, üres hüvelyeket kidobjuk a fegyverből.Sokan használnak fülvédőt vadászat és lövészet közben is . Ne csak a hallásunkra figyeljünk, figyeljünk a látásunkra is.

2, A szemüveg nem csak védi a szemet, hanem segíthet a vadásznak abban is , hogy jobban lásson . A megfelelő szemüveglencse kiválasztásával kontrasztosabbá teheti a környezetet , így pontosabb célzással tudunk akár korongra, akár vadra lőni .

Tapasztalja meg milyen a Shoot-off mágneses lövészszemüveg használata lövészet közben .Pehelykönnyű, karcolásmentes mágneses lencsék , melyek pillanatok alatt cserélhetők. Szemüvegeseknek is tökéletes választás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Elhunyt Igaly Diána 56 éves korában

Igaly Diána , aki a Magyar Sportlövő Szövetség alelnöke volt – a magyar sportlövészet egyik legnagyobb alakja, női skeetben mindent megnyert, amit lehetett. Olimpián 2004-ben, világbajnokságon 1998-ban és 2002-ben, Európa-bajnokságon pedig 1989-ben diadalmaskodott egyéniben. A szakág ötkarikás debütálásán, a 2000-es sydneyi játékokon bronzérmet nyert, összességében vb-n 11, Eb-n pedig 13 alkalommal állt dobogóra.Az MSSZ közleményében jelezte, hogy az év sportlövőjének ötször megválasztott, 2019-ben pedig életműdíjjal jutalmazott bajnokát saját halottjának tekinti. Diával a kapcsolatunk többéves ismeretségre tekintett vissza , tudása, tapasztalata hatalmas űr , pótolhatalan fájdalom nekünk is . Nélküled semmi sem lesz már a régi, hiányozni fognak a beszélgetések, a kávézásaink , a kedves mosoly, amivel mindig vártál bennünket .Köszönünk mindent Dia , szívünkben örökké élni fogsz .

Értesüljön első kézből legfrissebb bejegyzéseinkről!

Kövessen minket nyomon

Nem talál valamit?

Bejegyzés kategóriák